Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Festmenu

 

 feburar 2019

 

Ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes.

 

I dette tilbud har du selv muligheden for at sammensætte din menu - vælg 3 retter

 

OBS!

Til alle hovedretter medfølger 3 slags årstidens gemyser (vildsvinekølle dog kun 2),

alternativt 2 slags årstidens gemyser og 1 slags salat.

(ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes)

 

 

Forretter

 
   
1. Legeret fiskesuppe  
serveret med urter, fisk og flutes  
   
2.Letrøget laksesoufflé  
serveret med fennikel salat hertil sten ovns bagt brød med smør   
   
3. Fiske assiette med 3 slags fisk  
serveret med tomatcreme hertil tangbrød  
   
4. Pocheret torskeloins  

serveret med crudité (rå skiveskåret marinerede grøntsager) og rødbedecreme

 
   
5. Kyllingeterrin  
med soltørrede tomater og basilikum
hertil sennepssyltede pærer med kørvel og brød
 
   
6. Røget svinemørbrad på pluksalat  
med pesto og osteflager, hertil grissini  
   

Hovedretter

 
   
7. Kryddermarineret stegt svinefilet  
serveret med græske kartofler og sauce Robert  
   
8. Fyldt unghanebryst med soufflé fars  
med flødeost og soltørrede tomater
hertil kartoffelsoufflé og rød piment sauce
 
   
9. Helstegt krondyrkølle  
serveret med pestobagte kartofler og svampesauce  
   
10.Rosastegt kalvetykstegsfilet  
serveret med olivenstegte kartofler og citron/timian sky    
   
11.Amerikansk oksecuvette  
serveret med bagt kartoffel/kålrabimos og rødvinssauce  
   
12. Æblebraiseret vildsvinskølle på urter  

serveret med 2 slags årstidens gemyser, hertil pommes rissolées og skysauce med calvados

 
   

Desserter

 
   
13. Hvid chokolademousse  
med lakrids på bund hertil abrikoskompot  
   
14. Kold pære suppe  
med blød nougat parfait hertil sprød mandelkage   
   
15. Hjemmelavet 2 lags islagkage  
hertil appelsinsauce  
   
16. Æbletærte  

hertil kanelcreme

 
   
17. Citronfromage  
med marengs  
   
18. Rødkitost fra sønderhaven lagret i mjød  
hertil tomatchutney og ristet rugbrød  
   

 

 

Pris pr. couvert med 3 retter efter dit valg (min. 15 couverter)                          kr. 269,00

Ønskes oksefilet som steg beregnes et tillæg på kr. 35,00 pr. couvert.