Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Gourmet menuer

 

Januar 2018

 

Alle retter couvertanrettes med undtagelse af stegeretten som serveres fra fad, med mindre andet ønskes. 

Ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes.

 

Gourmet menuer April - september

 

Menuforslag 1 - vælg 3-6 retter

389,- 452,- 494,- 526,-
   

Forretter:

Blinis med stenbiderrogn

Laksemaskeret ørredmousse anrettet på rukolasalat, spinat, soltørrede tomater og ristede pinjekerner

Friske hvide slikasparges serveret på persille supreme med Juilenne af parmaskinke

 

Hovedret:

Kalvefilet Printainaire

Kalvefilet med friske grøntsager og citronkalvesky, pommes Rissolées

 

Desserter:

Osteassiette

Udvalg af franske oste, serveret med brød og smør

Figen Varie

3 slags figner med kokosi

 
   
   

Menuforslag 2 - vælg 3-6 retter

353,- 419,- 454,- 491,-
   

Forretter:

King prawns i orlydej serveret på urter Julienne og krydderurtesauce

Røget forelfilet anrettet med melonsalat

Carpaccio tynde skiver kalvefilet med olivenolie og frisk parmesan og Toscanabrød

 

Hovedret:

Stegt perlehønebryst serveret med persillekartofler, grønne slikasparges, nye gulerødder og sauce Trøffel

 

Desserter:

Fransk brie anrettet på radiser og bladselleri, hertil brød

Friske bær - årstidens friske bær serveret med rørt is

 
   
   

Menuforslag 3 - vælg 3-6 retter

381,- 443,- 485,- 518,-
   

Forretter:

Legeret muslingesuppe med brunoise af urter hertil brød

Lakseassiette marineret laks, ferskrøget laksog laksetartar med dressing og brød

Hvidvinspocheret unghanebryst anrettet på pluksalat med dressing

 

Hovedret:

Oksefilet med friske gemyser og smørstegte kartofler og sauce Bordelaise

 

Desserter:

Fromage Bleu serveret med radiser og sellericreme

Rabarbertærte med rabarberkompot og vanilleis

 
   
   

Menuforslag 4 - vælg 3-6 retter

373,- 439,- 475,- 511,-
   

Forretter:

Skaldyrscocktail forskellige skaldyr med olie/eddikedressing

Holsteinerskinke serveret med frisk marineret pasta

Champagnesorbet

 

Hovedret:

Stegt lammecarré (ryg) med sauteret spinat, nye gulerødder, persillekartofler og sauce Mint

 

Desserter:

Lun pandekage med brieost, squash og sukkerærter

Marinerede jordbær vodka/appelsin marinerede jordbær med makroncreme

 
   
   
Gourmet menuer oktober - marts  
   
   

Menuforslag 5 - vælg 3-6 retter

391,- 456,- 492,- 528,-
   

Forretter:

Legeret svampesuppe svampesuppe kogt på vildt

Pocheret torskefilet anrettet på tallerken med rødbede Julienne, bacon og sennepsdressing

Røget dyrekølle anrettet med en frikassé af jomfruhummer i hummersauce hertil brød

 

Hovedret:

Helstegt højreb med gemyser, kartoffelsoufflé og sauce Bordelaise

 

Desserter:

Gorgonzolaserveret med anis pocherede pærer og brød

Brombærtårn anrettet som desserttallerken med nøddehorn og marinerede brombær

 
   
   

Menuforslag 6 - vælg 3-6 retter

421,- 484,- 526,- 597,-
   

Forretter:

Hummersuppe hjemmelavet hummersuppe med hummerkød og cognac hertil brød

Enebærrøget sandart anrettet med spinatterrin, brød og smør

Røget andebryst på pluksalat med soltørrede bær og osteflager

 

Hovedret:

Oksemørbrad "Fine herbes"

Oksemørbrad stegt med krydderurter, hertil råstegte rodfrugter, pommes Anna og sauce

Trøffel

Desserter:

Fransk Camembert hertil æblekompot med calvados

Rhumtopff (bær marineret i rom og farin) anrettet i store glas med vanilleis

 
   
   

Menuforslag 7 - vælg 3-6 retter

347,- 413,- 448,- 485,-
   

Forretter:

Canapeer med krebs, røget laks og levermousse

Havtaskehale varm havtaskehale i urtecoullis pyntet med porre frites hertil flûtes

Vol au vent butterdejspostej fyldt med svampefrikassé

 

Hovedret:

Letsprængt, stegt andebryst serveret med savoykål fyldt med fintskårede rodfrugter, muscatsauce og pommes Rissoleés

 

Desserter:

Osteassiette forskellige oste serveret med druer og kiks

Grenadine kogte pærer pærer kogt i Grenadine, anrettet på kold Grand Marnier creme

 
   
   

Menuforslag 8 - vælg 3-6 retter

391,- 454,- 497,- 530,-
   

Forretter:

Brun suppe Windsor kraftig brun suppe med asparges og souffléboller

Meunierestegt rødtungefilet varm rødtungefilet, hertil sellerimousse med røget laks på sauce Velouté

Letsaltet røget oksefilet tynde skiver oksefilet anrettet med brissel/trøffelstuvning

 

Hovedret:

Helstegt dyreryg serveret med rosenkål med bacon, pærer- og tranebærkompot, portvinssauce og jordskokke/kartoffeltærte

 

Desserter:

Rambol aux Noix mild flødeost med nødder anrettet med rødvinsmarinerede valnødder

Chokoladekage blød chokoladekage med appelsin- og mandelkompot og vanilleis