Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Papegøjehavens Helaftensarrangement

 

Januar 2018

 

Ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes.

 

I dette tilbud har du selv muligheden for at sammensætte din menu - vælg 3 retter, natmadssuppe samt evt. vincouvert.

 

OBS!

Til alle hovedretter medfølger 3 slags årstidens gemyser (vildsvinekølle dog kun 2),

alternativt 2 slags årstidens gemyser og 1 slags salat.

(ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes)

 

Forretter

 
   
   
1. Legeret fiskesuppe  
   
serveret med urter, fisk og flûtes  
   
   
2. Letrøget laksesoufflé  
   
serveret med fennikel salat hertil stenovnsbagt brød med smør   
   
   
3.Fiske assiette med 3 slags fisk  
   
serveret med tomatcreme hertil tangbrød  
   
   
4. Pocheret torskeloins  
   

serveret med crudité (rå skiveskåret marinerede grøntsager) og rødbedecreme

 
   
   
5. Kyllingeterrin  
   
med soltørrede tomater og basilikum
hertil sennepssyltede pærer med kørvel og brød
 
   
   
6. Røget svinemørbrad på pluksalat  
   
med pesto og osteflager, hertil grissini  
   
   

Hovedretter

 
   
   
7. Kryddermarineret stegt svinefilet  
   
serveret med græske kartofler og sauce Robert  
   
   
8. Fyldt unghanebryst med soufflé fars  
   
med flødeost og soltørrede tomater hertil kartoffelsoufflé og rød piment
sauce
 
   
   
9. Helstegt krondyrkølle  
   
serveret med pestobagte kartofler og svampesauce  
   
   
10. Rosastegt kalvetykstegsfilet  
   
serveret med olivenstegte kartofler og citron/timian sky    
   
   
11. Amerikansk oksecuvette  
   
serveret med bagt kartoffel/kålrabimos og rødvinssauce  
   
   
12. Æblebraiseret vildsvinskølle på urter  
   
serveret med 2 slags årstidens gemyser, hertil pommes rissolées og skysauce med calvados  
   
   

Desserter

 
   
   
13. Hvid chokolademousse  
   
med laktids på bund hertil abrikoskompot  
   
   
14. Kold pære suppe med blød nougat parfait  
   
med blød nougat parfait hertil sprød mandelkage  
   
   
15. Hjemmelavet 2 lags islagkage  
   
hertil appelsinsauce  
   
   
16. Æbletærte  
   

hertil kanelcreme

 
   
   
17.Citronfromage  
   
med marengs  
   
   
18. Rødkitost fra sønderhaven lagret i mjød  
   
hertil tomatchutney og ristet rugbrød  
   
   

Natmadssuppe

 
   
   
21. Klar suppe  
   
Med boller, urter og flûtes  
   
   
22. Italiensk minestronesuppe  
   
Med flûtes  
   
   
23. Flødelegeret karrysuppe  
   
Med flûtes  
   
   
24. Flødelegeret aspargessuppe  
   
Med kødboller og flûtes  
   
   
25. Fransk Løgsuppe  
   
Med flûtes  
   
   
26. Gullashsuppe  
   
Med flûtes  
   
 

 

Pris pr. couvert med 3 retter inkl. kaffe, småkager og natmadssuppe efter eget valg

 

(Ønskes oksefilet som steg, beregnes et tillæg på kr. 40,00)

 368,00
   
   

Totalpris med vincouvert 1

549,00
   

Velkomstdrink
1/4 fl. hvidvin
1/3 fl. rødvin
1 gl. dessertvin

 

Uden natmadssuppe incl. vincouvert 1 - totalpris kr. 529,-

 
   
   

Totalpris med vincouvert 2

649,00
   

Velkomstdrink
Hvid- og rødvin ad libitum
1 gl. dessertvin

 

Uden natmadssuppe incl. vincouvert 2 - totalpris kr. 629,-

 
   
   

Totalpris med vincouvert 3

749,00
   

Velkomstdrink
Hvid- og rødvin ad libitum
1 gl. dessertvin
Bar m. øl/vand samt vin og Campari i 3 timer

 

Uden natmadssuppe incl. vincouvert 3 - totalpris kr. 729,-