Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Inspiration

 

Prøv Restaurant Papegøjehaven næste gang du har noget at fejre !

 

Med Restaurant Papegøjehaven som det traditionsrige midtpunkt og det travle Aalborg Kongres og Kultur Center som det omgivende univers, er Restaurant Papegøjehaven ikke blot en af Danmarks største restaurationsvirksomheder. Den er også den mest alsidige.

I Kongrescenter-komplekset findes selskabslokaler til alle typer fester og arrangementer. Smukt indrettede og i netop den størrelse der skaber den helt rigtige ramme om enhver festlig begivenhed.

Vor omfattende diner transportable- og cateringafdeling står for mad ud af huset til kræsne ganer. Lige fra festmiddage og receptioner til komplet gennemførelse festarrangementer med spisning, musik og dans hos kunden selv.

For os er den daglige udfordring lige stor, enten der er 2, 20, 200 eller 2000 Gæster. For vi betjener enkeltpersoner. Hver eneste af vore gæster skal opleve, at kvalitet og kapacitet hos os er to sider af samme venlige helhed.

Lad os tage ansvaret for dit næste arrangement. Så kan du føle dig tryg - og dine gæster kan allerede begynde at glæde sig.