Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Konfirmationsmenuer 2019

 

 

Diner Transportable

 

3 retter

Buffet

Natmad

Praktiske oplysninger

 

 

Menu 1

 

Kyllingeterrin med sprødt 

samt krydderurte-mayo og rygeost, hertil brød og smør

 

Filet af dansk frilandsgris stegt som vildt 

med glaserede rodfrugter, waldorfsalat og rå syltede tyttebær. Serveres med smørstegte kartofler og vildt-flødesauce 

 

Citronfromage

med marinerede jordbær, citrus-curd og sprød honning

Pr. couvert kr. 269,-

 

 

 

 

Menu 2

                    

Tigerrejer på spidskål

med chorizo-mayo og ristet citron, hertil brød og smør

                     

Kalvefilet

med gulerødder og sauté af svampe, løg og bacon, hertil smørstegte kartofler og kalvesky 

                       

Chokoladekage

med is, karamel og puré

Pr. couvert kr. 309,-

 

 

 

 

Menu 3 

 

Spinat-wraps med ostecreme og røget laks

 

serveret med avocado-creme og crûdité samt brød og smør

 

                     

 

Skindstegt kyllingebryst

 

med blomkål, sauté af piment og løg, hertil persillekartofler og tomatvelouté samt agurkesalat à part 

 

                       

 

Rabarbersuppe

 

med vaniljeis og mandler

(skal anrettes selv, vi ligger en instruktionsvideo op på facebook)

 

Pr. couvert kr. 269,-

 

 

 

 

Buffet 1

 

Appetizer, serveret
Klassisk rejecocktail
serveres med brød og smør

 
Buffet

Kolde anretninger

Sæsonens fisk bagt med bacon og frisk krydderurtesalat

Tunmousse med rødløg

Dampet blomkål med kapers, kerner og krydderurtedressing

Okseroast med chutney

Lune anretninger

Fiskefrikadeller med grov remoulade 

Tarteletter med høns i asparges

Mørbradbøf med bløde løg og argurkesalat

Kalvefilet og flødekartofler

Tomatsalat med løg og krydderurter

Grøn salat

Brød og smør

 

Dessert

Dessertkage og små kærnemælks-pannacotta med puré

 

 

Pr. couvert kr. 296,-

 

 

 

 

Buffet 2

 

 

Appetizer, serveret
Blomkålscreme med lufttørret skinke og tomatkompot

 

 

Buffet

Kolde anretninger

Lakseterrin med spinat og ærtepuré

Røget hellefisk med avocado og bønnecreme

Pølser og charcûteri med tilbehør

Kalvecarpaccio med soltørret tomat og pesto 


Lune anretninger
Fisketærte med spinat og feta

Kylling med citron og salvie

Lammekølle og blomkålssalat med æble og mandel

Braiseret kalvespidsbryst i egen sky og smørstegte kartofler

 

Grøn salat

Brød og smør

 

Dessert
Små hjemmelavede kager og lækkerier i glas

Pr. couvert kr. 296,-

 

 

 

 

Natmad (varm selv)

 

Karrysuppe med hønsekød og ris                      Pr. couvert kr. 56,00                              

 

Fyldte pandekager m/okse- og kylling fyld,       

Hertil grøn salat og tzatziki                              Pr. couvert kr. 68,00

 

Frikadeller med kold kartoffelsalat                    Pr. couvert kr. 60,00

                     

 

 Til top

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 

Forretten er portionsanrettet. Hovedretten er pakket i thermoemballage, og du må påregne udskæring samt anretning af stegeretten.  

 

Alle priser er inkl. 25 % moms og gældende ved bestilling over 15 couverter og frit leveret i Stor-Aalborg.

Under 15 couverter vil der være et gebyr på kr. 200,-

 

Ved levering til færre end 30 couverter beregnes kr. 200,- i tillæg for efterfølgende afhentning af service. Du kan naturligvis også selv returnere service. 

 

Levering udenfor Stor-Aalborg, kr. 5,- pr. kørt km.