Vintermenuer

Vintermenuer

 

Nytårsmenu

Se årets nytårsmenu her

 

Julefrokost

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Nytårsmenu 2018

Hent din nytårsmenu fix og færdig og klar til at servere.

(Vælg 3 eller 4 retter)

 

 

Forret no. 1 (anrettet på fad)       

Pocheret torsk på hjertesalat med røget kammusling, hel jomfruhummer, brændt citron og safrancreme

Hertil brød og smør

 

Forret no. 2(anrettet på hvid tallerken) 

Andelever- parfait med sprød skagenskinke, cornichons og kvædepure

Serveres med sprøde rugbrød

 

Hovedret (termokasse)    

Helstegt kalvemørbrad med ristet porre, langtidsbagt knoldselleri med nødder og blommechutney á part

Hertil kartoffeljordskokke-tærte med rygeost og marsalasauce

 

Dessert (fra fad)               

Hindbærsnitte med havtorn, mandel-karameltærte, blod-appelsinfromage og lime-fragilité

 

Pris pr. couv. (3 retter):      399,- kr.

Pris pr. couv. (4 retter):      456,- kr.

 

Bestilles til mandag 31. december til afhentning senest kl. 18.00 (ingen levering).

Bestilling foretages på tlf. 98125499 eller restaurant@papegojehaven.dk