Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Persondatapolitik

 

 

Det er Restaurant Papegøjehaven A/S mål at have, - og vedligeholde et højt niveau for beskyttelse og sikkerhed ved opbevaring af kunders og personales personoplysninger.

Restaurant Papegøjehaven A/S ønsker hermed, at beskrive hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

 

1. Dataansvarlig

Restaurant Papegøjehaven A/S driver restaurationsvirksomhed og Restaurant Papegøjehaven A/S er dataansvarlig. I det følgende kaldet Papegøjehaven

Restaurant Papegøjehaven A/S kontaktoplysninger er:

Restaurant Papegøjehaven A/S
Europa Plads 2
9000. Aalborg
Att.: Dir. Lars Mouritzen

Papegøjehaven udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Papegøjehaven leverer som restaurationsvirksomhed ydelser til både private, erhvervs virksomheder, foreninger og offentlige instanser  

Når du, ved bestilling af vore serviceydelser, afgiver dine personoplysninger, - giver du samtidig samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles af Papegøjehaven.

 

2. Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Papegøjehaven indsamler personoplysninger på følgende vis:

  • Når du vælger at købe og/eller anmode om en af Papegøjehavens serviceydelser.
  • Fra personer der handler på dine vegne.
  • Via browser/e-mail
  • Når du abonnerer på Papegøjehavens nyhedsbreve.
  • Fra annoncering og sociale medier 

Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

 

3. Hvilke informationer indsamler Papegøjehaven

Papegøjehaven indsamler blandt andet følgende personoplysninger:

  • Navn, adresse, kontaktperson, telefonnummer, e-mailadresse, evt. fødselsdato samt andre almene personoplysninger
  • Købshistorik 
  • Browserinformationer.
  • Oplysninger om din virksomhed og relevante kontaktpersoner.

Du kan, efter eget ønske, vælge at give Papegøjehaven personoplysninger udover de almene personoplysninger, 

Det kan f.eks. være oplysninger om:

  • Handicap
  • Allergi
  • Særlige fødevarepræferencer

Såfremt du vælger at gøre dette, betragter Papegøjehaven det samtidig som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse følsomme oplysninger i vores kundeoplysninger så åvi kan yde dig den rette service.

 

4. Online køb med kreditkort 

I forbindelse med dine køb af varer og modtager vi betaling med kreditkort og Mobile Pay, som er godkendt og certificeret af Pengeinstitutternes Betalings System (Nets). 

 

5. Hvad er formålet med indsamlingen?

Papegøjehaven indsamler udelukkende personoplysninger, som er nødvendige for afviklingen af vore arrangementer.

Formålet med indsamling af personoplysninger kan bla. være til brug for kontakt til dig før, under og efter afviklingen af arrangementet.
Dine personoplysninger videregives ikke til tredjepart.

 

6. Det juridiske grundlag for behandlingen

Oplyser du Papegøjehaven om særlige hensyn, såsom helbredsmæssige oplysninger, handicap, religiøs overbevisning eller lignende bruges disse kun til at kunne afvikle arrangementet efter dit ønske.

 

7. Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:

  • Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger i den pågældende virksomhed.
  • Ret til løbende at få indsigt i, hvordan ens oplysninger behandles.
  • Ret til at få berigtiget urigtige data og begrænset behandlingen.
  • Ret til at få slettet data.
  • Ret til at gøre indsigelse over at ens oplysninger behandles og videregives til fx markedsføringsformål.
  • Ret til at kunne få udleveret sine data, så de kan overflyttes til anden udbyder (dataportabilitet).
  • Ret til at tilbagekalde samtykke.
  • Ret til at klage til Datatilsynet.

 

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, kontakt venligst lm@papegojehaven.dk, hvorefter vi senest en måned vil vende tilbage til dig.

 

8. Hvis du ansøger om en stilling hos Restaurant Papegøjehaven

Når du søger en stilling hos Restaurant Papegøjehaven behandles de oplysninger, som du selv har givet i din ansøgning Det vil typisk dreje sig om almene personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

Der kan evt. Indhentes straffeattest eller oplysning fra tidligere arbejdsgiver, hvilket ikke vil ske uden dit samtykke.

Oplysningerne bruges udelukkende til at vurdere om vi kan tilbyde ansættelse. Oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart.

Det er kun relevante personer på Papegøjehavens kontor der ser din ansøgning. Afleverer du din ansøgning, er vore øvrige medarbejdere anvist at nægte modtagelse og henvise til Papegøjehavens kontor. Oplysninger videregives ikke til tredjepart

 

Hvis du bliver ansat, - gemmes dine oplysninger i overensstemmelse med Papegøjehavens persondatapolitik som vil fremgå af udleveret personale håndbog.

Ansøgninger opbevares som hovedregel i 6 måneder efter modtagelse, hvorefter de slettes.

Restaurant Papegøjehaven beskytter dine personoplysninger i henhold til beskrivelsen i nedenstående punkt 9

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Papegøjehaven opbevarer om dig, enten i forbindelse med opdatering af dine oplysninger, eller fordi du ønsker at Papegøjehaven sletter dine oplysninger, kan du rette henvendelse til Papegøjehavens løn kontor (mg@papegojehaven.dk) eller ringe til kontoret på 98125499

 

 

9. Opbevaringssikkerhed og deling af dine personoplysninger

Papegøjehaven beskytter dine personoplysninger i henhold til vedtagne interne regler beskrevet i vores Persondatapolitik. Dette for at beskytte dine personoplysninger mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Papegøjehaven sletter dine personoplysninger, når vi efter lovgivning ikke længere er pålagt at skulle gemme oplysningerne.

 

10. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer Restaurant Papegøjehaven A/S opbevaring af personoplysninger kan du henvende dig via mail til:

Restaurant Papegøjehaven A/S
Europa Plads 2
9000. Aalborg
Att.: Dir Lars Mouritzen
E-mailadresse: lm@papegojehaven.dk

En eventuel efterfølgende klage herefter rettes til www.datatilsynet.dk

 

Juni 2018