Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Diner Transportable - Mad ud af huset

 

Restaurant Papegøjehaven i Aalborg har stor erfaring med alt indenfor diner transportable/mad ud af huset - lige fra de helt små leveringer til de meget store hvor vi kan tilbyde at tage os af alt lige fra et evt. telt over borddækning til selvfølgelig oprydningen efter det hele.

Står du overfor at skulle afholde et arrangement i egne rammer - så kontakt os for en uforbindende snak om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

 


Priser


Alle priser er inkl. 25% moms og er gældende ved bestilling af over 15 couverter og frit leveret i Stor-Aalborg. Ved levering under 15 couverter beregnes et tillæg på 200,- men du kan også selv hente maden. Ved levering til færre end 30 couverter beregnes et tillæg på kr. 200,- for efterfølgende afhentning af service. Men du kan også selv returnere service. Du skal så blot huske også at aflevere den udleverede kontrolseddel som dokumentation.

 


Bestilling


Angiv blot din ordre, så snart du har bestemt dig. Couvertantallet ved diner transportable/mad ud af huset kan ændres indtil to dage før festen, konfirmationer dog indtil fire dage før. 

 


Anretning


Når du bestiller Diner transportable/mad ud af huset fra Restaurant Papegøjehaven bliver maden leveret så serveringsklar som overhovedet muligt, så det kræver et minimum af indsats at servere for dine gæster.

 

Kold mad - anretninger, buffeter, forretter, salater og desserter er færdiganrettet på fade og/eller tallerkener. 

Det varme mad er færdiglavet og leveres i thermoemballager, som ikke bør åbnes før servering. Det skal blot anrettet på dine egne fade/skåle, dog skal du påregne udskæring af stegeretten og opvarmning af supper.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe. Direkte linje til køkkenchefen: 9813 6251

 

Ønsker du alligevel lidt ekstra hjælp i køkkenet er vi naturligvis behjælpelige hermed.

 

 

Allergener

 

Oplys venligst ved bestilling omkring eventuelle allergier, så vi kan tilberede maden uden de allergener du måtte være overfølsom overfor

 

 

Køkkenassistance 


En af vore kokke eller smørrebrødsjomfruer koster pr. time kr. 350,- i minimum 5 timer.

Er vort personale til stede, tilbereder og anretter vi maden i dit køkken og medbringer naturligvis alt nødvendigt køkkengrej, fade, sauceskåle etc., ligesom vi naturligvis rydder op efter os.

 


Servering


Tjenerassistance koster pr. time kr. 350,- i minimum 5 timer.

 


Service


Ved køb af diner transportable/mad ud af huset kan vi endvidere tilbyde leje af service til fordelagtige priser INKL. OPVASK.Levering/afhentning af maden


Fri levering af diner transportable/mad ud af huset inden for Stor-Aalborg ved bestilling af over 15 couverter. Ved levering af under 15 couverter opkræves et tillæg på kr. 200,-, men du kan også selv afhente (se afhentningssted). Udenfor Stor-Aalborg - 5,- pr. kørt km. Ved levering til færre end 30 couverter beregnes et tillæg på kr. 200,- for efterfølgende afhentning af service/fade/skåle etc. Men du kan også selv returnere service. Du skal så blot aflevere service ved vores køkkenindgang og vedlægge en seddel med dit navn, så vi kan se vi har fået service retur.

 


Betaling


Kontant ved levering, medmindre andet er aftalt. Faktureringsgebyr

Har du yderligere spørgsmål til diner transportable/mad ud af huset er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 9812 5499.