Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

Selskabsmenukort

 

Supper

 
   
   
01. Klar suppe 58,00
   
Med kød-, melboller og urter serveret med flûtes  
   
   
02. Flødelegeret aspargessuppe 62,00
   
Serveret med flûtes  
   
   
03. Hummersuppe 89,00
   
Med hummerkød severet med suppehorn  
   
   

Varme forretter

 
   
   
04. Butterdejsskal 74,00
   
Med dampet og stegt fiskefilet, rejer, asparges og sauce Hollandaise  
   
   
05. Stor butterdejsskal 65,00
   
Med hønsekød i aspargessauce  
   
   
06. Rødtungetimbale 86,00
   
Med laksemousse og skaldyr serveret med hummersauce og flûtes  
   
   
07. Letrøget filet af torsk 76,00
   
På pude af hel spinat serveret med fiskeveloutésauce og tomatconcassé  
   
   

Kolde forretter

 
   
   
08. Rejecocktail 78,00
   
Med flûtes  
   
   
09. Strudelkurv 92,00
   
Med jomfruhummersalat  
   
   
10. Laksekotelet 75,00
   
Anrettet på urter serveret med rejer, hummerdressing og flûtes  
   
   
11. Fiskeassiette 84,00
   
3 slags fisk - dampet, røget og pocheret, serveret med dressing og flûtes  
   
   
12. Ferskrøget laks 96,00
   
Med flødestuvet spinat og slikasparges  
   
   
13. Luksus Fiskeassiette 96,00
   
Med laksemaskeret ørredmousse, marineret pighvar, grilleret sandart og krebs serveret med valnøddebrød og smør  
   
   
14. Røget Dyrekølle  
  84,00
Med grønne slikasparges og sauce Cumberland serveret med valnøddebrød og smør  
   
   
15. Lufttørret skinke 84,00
   
Med pluksalat i balsamicoeddike serveret med grissini  
   
   

Stegeretter

 
   
   
16. Svinekam med sprød svær 128,00
   
Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, ½ æble med gelé og skysauce  
   
   
17. Glaseret Bayonneskinke 128,00
   
Serveret med 3 slags friske grøntsager, pommes Hasselbach og sauce Madeira  
   
   
18. Lammekølle 149,00
   
Med frisk agurkesalat, rabarberkompot, mintgelé, persillekartofler og skysauce  
   
   
19. Lammecarré Provencale 204,00
   
Serveret med spinat en branche, tomat provencale, flødekartofler og rødvinssky  
   
   
20. Helstegt kalvefilet 224,00
   
Med salat Waldorff, tyttebær, pommes Rissolées og flødevildtsauce  
   
   
21. Kalvefilet indbagt i kyllingefars 198,00
   
Serveret med friske grøntsager, græske kartofler og sauce Italienne  
   
   
22. Helstegt oksefilet 218,00
   
Serveret med årstidens friske gemyser, kartoffelsoufflé og sauce Bordelaise  
   
   
23. Helstegt oksemørbrad Wellington 232,00
   
Indbagt i hønsesouffléfars, serveret med spændende friske gemyser, smørstegte aspargeskartofler og sauce Madeira  
   
   
24. Farseret kalkunbryst 138,00
   
Med friske gemyser, kartoffelcroquetter og skysauce  
   
   
25. Helstegt dyrekølle 172,00
   
Med friske gemyser, pommes Rissolées og portvinssky  
   
   
26. Helstegt dyreryg 218,00
   
Serveret med broccoli, ristede marksvampe, syltede tranebær, pommes Château og portvinssauce  
   
   

Ost

 
   
   
27. Osteassiette 72,00
   
Sortiment af franske oste, druer, valnøddebrød og smør  
   
   

Desserter

 
   
   
28. Rubinsteindessert 62,00
   
   
29. Vanilleisbombe 74,00
   
Med chokolade og hertil brombær/melon-kompot  
   
   
30. Vanilleisbombe 74,00
   
Med appelsinsorbet og frisk frugtsalat  
   
   
31. Nøddekurv med luksusis 84,00
   
Hertil eksotiske frugter  
   
   
32. Desserttallerken 84,00
   
Tallerken smukt anrettet med kage, sorbet, og parfaitis, hindbærpuré og frisk frugt  
   
   
33. ½ ananas eller ½ melon 74,00
   
Med frisk frugtsalat og vanille parfait  
   
   
34. Eksotiske frugter 74,00
   
I orangesauce med makroncreme  
   
   
35. Brombærtårn med nøddehorn 84,00
   
Hertil puré og eksotiske frugter  
   
   

Natmad

 
   
   
36. Klar suppe 55,00
   
Med boller, urter og flûtes  
   
   
37. Flødelegeret karrysuppe 55,00
   
Med hønsekød, tomat, ris og flûtes  
   
   
38. Gullashsuppe 59,00
   
Med flûtes  
   
   
39. Aspargessuppe 55,00
   
Med kødboller og flûtes  
   
   
40. Italiensk minestronesuppe 55,00
   
Med flûtes  
   
   
41. Små hjemmelavede frikadeller 59,00
   
Med kold kartoffelsalat  
   
   
42. Pølsebord 92,00
   
Med diverse pølser, patéer, lun leverpostej og små frikadeller  
   

 Bemærk venligst: Natmad sælges kun i forbindelse med levering af hovedmåltid.

 

 

Til Børnene

 
   
   
43. 2 stegte fiskefileter 59,00
   
Med pommes frites og remoulade  
   
   
44. ½ stegt kylling 59,00
   
Med pommes frites  
   
   
45. 3 røde pølser 59,00
   
Med pommes frites eller kartoffelsalat  
   
   
46. Lille bøf 59,00
   
Af friskhakket oksekød med salat og hvide kartofler  
   
   
47. Pizza 59,00
   
Med grøn salat og flûtes  
   
   

Diverse

 
   
   
48. Kransekagekonfekt 24,00
   
Og fyldt chokolade