Studenterbuffet

studenterfest

 

Sommermenuer

Lad dig friste af vores sommermenuer - i eller ud af huset

 

Forårsmenuer

Lad dig friste af sæsonens menuer sammensat af forårets friske råvarer

 

Virtuel tour

Prøv en virtuel tour rundt i vores flotte lokaler

 

 

Forslag til selskabsmenuer i huset 

 

Nedenfor finder du forslag til retter/buffeter som kan serveres i vores selskabslokaler

2018 - ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes.

 

- Supper
- Varme foretter
- Kolde forretter
- Hovedretter/Stegeretter
- Ost
- Desserter
- Natmad
- Børnemenu
- Buffeter
- Diverse priser

 

 

 

Supper

 
   
   
1. Klar suppe 68,00
   
Med kød-, melboller og urter - serveres med flûtes  
   
   
2. Flødelegeret aspargessuppe 69,00
   
Serveret med flûtes  
   
   
3. Krebsesuppe 94,00
   
Med krebsehaler tilsmagt med cognac og bagt med butterdejslåg  
   Til top
   

Varme forretter

 
   
   
4. Butterdejsskal

89,00

   
Med dampet og stegt fiskefilet, rejer, asparges og sauce Hollandaise  
   
   
5. Rødtungefilet timbale 99,00
   
Med laksemousse og skaldyr serveret med hummersauce og flûtes  
   
   
6. Letrøget filet af torsk 86,00
   
På pude af hel spinat serveret med fiskeveloutésauce og tomatconcassé  
   
   Til top

Kolde forretter

 
   
   
7. Rejecocktail 89,00
   
Med flûtes  
   
   
8. Strudelkurv 105,00
   
Med jomfruhummersalat  
   
   
9. Kold, varmrøget laks 89,00
   
Serveret med flødestuvet spinat, ristede svampe og flûtes  
   
   
10. Laksekotelet 85,00
   
Anrettet på urter serveret med rejer, hummerdressing og flûtes  
   
   
11. Fiskeassiette 96,00
   
3 slags fisk - dampet, røget og pocheret, serveret med dressing og flûtes  
   
   
12. Ferskrøget laks 105,00
   
Med flødestuvet spinat og slikasparges  
   
   
13. Luksus Fiskeassiette 105,00
   
Med laksemaskeret ørredmousse, marineret pighvar, grilleret sandart og krebs, serveret med valnøddebrød og smør  
   
   
14. Røget dyrekølle 95,00
   
Med grønne slikasparges og sauce Cumberland serveret med valnøddebrød og smør  
   
   
15. Lufttørret skinke 95,00
   
Med pluksalat i Balsamicoeddike serveret med grissini  
   
   
16. Carpaccio (råmarineret kalvefilet) 99,00
   
Med tomat/champignon coulis   
   
   Til top

Stegeretter

 
   
   
17. Svinekam med sprød svær  139,00
   
Serveret med hvide og brunede kartofler, rødkål, ½ æble med gelé og skysauce  
   
   
18. Glaseret Bayonneskinke 139,00
   
Serveret med 3 slags friske grøntsager, pommes Hasselbach og sauce Madeira  
   
   
19. Lammekølle 164,00
   
Med frisk agurkesalat, rabarbercompot, mintgelé, persillekartofler og skysauce  
   
   
20. Lammecarré Provencale 228,00
   
Serveret med spinat en branche, tomat provencale, flødekartofler og rødvinssky  
   
   
21. Helstegt kalvefilet 249,00
   
Med salat Waldorff, tyttebær, pommes Rissolées og flødevildtsauce   
   
   
22. Kalvefilet indbagt i kyllingefars 218,00
   
Serveret med friske grøntsager, græske kartofler og sauce Italienne  
   
   
23. Helstegt Oksefilet  245,00
   
Serveret med årstidens friske gemyser, kartoffelsoufflé og sauce Bordelaise eller sauce Bernaise   
   
   
24. Helstegt oksemørbrad Wellington 259,00
   
Indbagt i hønsesouffléfars og butterdej, serveret med spændende friske gemyser, smørstegte aspargeskartofler og sauce Madeira  
   
   
25. Stegt, letsprængt andebryst 185,00
   
Serveret med friske gemyser, aspargeskartofler og sauce med muscatvin og fløde  
   
   
26. Farseret kalkunbryst  152,00
   
Med friske gemyser, kartoffelcroquetter og skysauce  
   
   
27. Helstegt dyrekølle  196,00
   
Med friske gemyser, råstegte kartofler og portvinssky   
   
   
28. Helstegt dyreryg 245,00
   
Serveret med broccoli, ristede marksvampe, syltede tranebær, pommes Château og portvinssauce  
   
   Til top

Ost

 
   
   
29. Osteassiette 82,00
   
4 slags ost med tilbehør, brød og smør  
   
   Til top

Desserter 

 
   
   
30. Rubinsteindessert 72,00
   
   
31. Vanillisbombe  84,00
   
Med chokolade hertil brombær/melon kompot   
   
   
32. Vanilleisbombe 84,00
   
Med appelsinsorbet og frisk frugtsalat  
   
   
33. Nøddekurv med luksusis 98,00
   
Hertil eksotiske frugter  
   
   
34. Desserttallerken 94,00
   
Smukt anrettet med kage, sorbet- og parfaitis hindbærpuré og frisk frugt  
   
   
35. Eksotiske frugter 86,00
   
I orangesauce med makroncreme  
   
   
36. Rhumtopff 86,00
   
Bær marineret i farin og rom, serveret med vanilleis  
   
   
37. Brombærtårn med nøddehorn 98,00
   
Hertil puré og eksotiske frugter  
   
   Til top

Natmad

 
   
   
38. Klar suppe 62,00
   
Med boller, urter og flûtes  
   
   
39. Flødelegeret karrysuppe 64,00
   
Med hønsekød, tomat, ris og flûtes  
   
   
40. Gullashsuppe 69,00
   
Med flûtes  
   
   
41. Aspargessuppe 64,00
   
Med kødboller og flûtes  
   
   
42. Italiensk minestronesuppe 64,00
   
Med flûtes  
   
   
43. Små hjemmelavede frikadeller 67,00
   
Med kold kartoffelsalat  
   
   
44. Skipperlobescoves 81,00
   
Med purløg og rødbeder m.v  
   
   
45. 2 slags pizza (deep pan) 79,00
   
Med grøn salat  
   
   
46. Pølsebord 98,00
   
Med diverse pølser, patéer, lun leverpostej og små frikadeller  
   
   
47. Flæskeæggekage 79,00
   
Med purløg, rugbrød og rødbeder  
   
   
48. Omelet "Paysanne" 78,00
   
Omelet med bacon, løg og kogte kartofler  
   
   
49. Biksemad 78,00
   
Med sauce Bearnaise og rødbeder  
   
   Til top

Til Børnene

 
   
   
50. 2 stegte fiskefileter 66,00
   
Med pommes frites og remoulade  
   
   
51. ½ stegt kylling 66,00
   
Med pommes frites  
   
   
52. 3 stk. røde pølser 68,00
   
Med pommes frites eller kartoffelsalat  
   
   
53. Lille bøf 68,00
   
Af friskhakket oksekød med salat og hvide kartofler  
   
   
54. Pizza 66,00
   
Med grøn salat  
   
   
55. Børneis 48,00
   
   Til top

Kolde Buffeter

 

 

 
   
56. Papegøjehavens frokostbuffet (kl. 11.00-15.00) 256,00
   
Couvertanrettet forret
Forskellige former for fisk, kød og fjerkræ, 3 varme retter med diverse salater samt osteanretning og dessertkage
 
   
   
57. Papegøjehavens buffet (dag og aften) 354,00
   

Hors d´oeuvre forret (serveres ved couverten)

Buffet:

Forskellige former for kolde fiske-, kød- og fjerkræspecialiteter.
3 varme retter med salater, osteanretning, dessertkage og frugtkurv

 
   
   
58. Carverybuffet (min. 25 couverter) 356,00
   
Hors d´ouevre forret (serveres ved couverten)
Fisketallerken med 3 slags fisk samt rejer, dressing og flütes

Buffet: Helstegt oksefilet, helstegt lammekølle, glaseret herregårdsskinke, stegt farseret kalkunbryst samt oste- og kagebord.
Tilbehør: Flødekartofler, grønsagstærter, marineret pasta samt diverse salater
 
   
   
59. Papegøjehavens Luksusbuffet (min. 25 couverter) 399,00
   
Hors d´oeuvre forret (serveres ved couverten)
Røget laks med rejemousse, grønne slikasparges og flûtes.

Buffet: Diverse fiske- og kødspecialiteter med bl.a. skaldyrssalat, røget ål, Parmaskinke, tartar med caviar og æggeblomme.
Varmt: Fiskeret, Helstegt oksehøjreb eller oksemørbrad Wellington, letsprængt, stegt andebryst eller vildt.
Tilbehør: Salatbar, flødekartofler og grøntsagstærte. Luksus oste med druer, 2 slags kage og frugtkurv. Diverse brød, smør og krydderfedt
 
   
   Til top
Øvrige priser  
   

Kaffe/the pr. couvert kr. 28,00
Kaffe/the med kransekagekonfekt og fyldt chokolade pr. couvert kr. 54,00

Drikkevarer
Pilsner pr stk. kr. 34,00
Alm. sodavand pr. stk. 30,00
Egekilde/juice/most pr. stk. kr. 30,00
Akvavit alm. mærker pr. stk. (2 cl.) kr. 25,00
Cognac/likør alm. mærker pr. stk. (3 cl.) kr. 35,00

Husets vine

Hvidvin
Emotion 2, Chardonnay Viognier, Pays d'Oc, Frankrig, 1/1 fl. pr. stk. kr. 250,00

 

Rødvin
Cabernet Sauvignon Grande Réserve, Castel, Languedoc, 1/1 fl. kr. 250,00

Husets velkomstdrink:
1 glas "Bobler"  - Charles Bailly, Blanc de Blancs pr. stk. kr. 45,00

Husets dessertvine
Tawny Port 1/1 fl. pr. stk. kr. 420,00

Muscat, Domaine L´Ermitage, Nïmes, Frankrig (Sauternes) 1/1 fl. pr. stk. kr. 299,00

 
   
   Til top
Eksempel på vincouvert  
   
Velkomstdrink
Husets hvid- og rødvine "ad libitum"
1 glas dessertvin

Pris pr. couvert kr. 345,00