sammensat af årstidens friske råvarer
-Vinterens selskabsmenuer serveres i December 2017/ Januar - Februar 2018
Vintermenu
Røget andebryst med gulerodscreme, råsyltede tyttebær og landbrød
Stegt oksetykstegsfilet med ristede svampe, konfiterede hvide rodfrugter og stegte vildmosekartofler
hertil Calvados sauce og æble-/peberrodskompot
Ananas pocheret i rom med chantillycreme og sprødt
Serveret i et af vores smukke selskabslokaler........pr. couvert kr. 339,-
Leveret hjem til dig klar til servering…......................pr. couvert kr. 269,-
Vinterbuffet*
Røget hellefisk med rødbedehumus
Rejesalat i små glas
Sprængt andebryst med æble og radicchio salat
Røget dyrekølle med rodfrugtpuré og tyttebær
Lunt:
letsprængt nakkefilet af gris
Rødvinsbraiseret oksebov i sauce
Tilbehør:
Bouillonkogte bønner med porre og bacon
Kålsalat med chili, honning og nødder
Manchego ost med husets kompot og hjemmesaltede mandler
Hvid chokolademousse med kirsebær i små glas
Brød og smør
Serveret i et af vores smukke selskabslokaler........pr. couvert kr. 339,-
Leveret hjem til dig klar til servering…......................pr. couvert kr. 269,-
*) min. 15 couverter