Forside
«
»
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

EFTERÅRSMENU

- september, oktober og november

 

EFTERÅRSMENU min. 12 kuverter

 

Røget andebryst med krydret blomme og peberrod. Hertil brød og smør med Læsø salt

 

Dyrekølle med efterårets svampe og honningbagte gulerødder.

Serveret med nøddestegte kartofler og estragonflødesauce

 

Portvins-pocheret pære med kærnemælksis fra Ryaa og sprødt.

 

kr. 356,- pr. couv. 

 

 

EFTERÅRSBUFFET min. 12 kuverter

 

Kolde anretninger

 

Dampet fisk af sæson med tomat-aioli

Lille glas med græskarcreme og rejer

Paté med hjemmelavede pickles

Røget dyrekølle med padron-peber og oliven

 

Lune anretninger og tilbehør

 

Mini-karbonader med ost på gulerod og porre

Kylling Sauté Chasseur med hvidvinssky og efterårets svampe

Æblesalat med mandel og radicchio

Coleslaw i honning og dijon

Brød og smør

 

Dessertanretninger

 

2 slags ost med nødder i sirup

Ymerfromage med kompot og drys

 

kr. 356,- pr. couv. 

 

 

 

 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk