Forside

EFTERÅRSMENU 

-ud af huset

 

EFTERÅRSMENU

Røget dyrekølle fra Rævhede m/ krydret pære og blåskimmel. Hertil brød og smør med Læsø-salt

 

Filet af gris stegt som vildt med efterårets lækre rodfrugter, nøddestegte vildmose-kartofler

og dijon-sauce. Æbler i creme serveret á part.

 

Chokoladefyldt fragilitéroulade med kanelcreme, hjemmelavet blommekompot og is

kr. 279,- pr. couv. 

 

 

EFTERÅRSBUFFET

Kolde anretninger

Dampet torsk med rødbedecreme

Bøgerøget inderlår af gris fra Rævhede

Kyllingeterrine med estragoncreme og syltede hvidløg

 

Lune anretninger og tilbehør 

Okseculotte stegt med mørk øl

Lun mørbradbøf med svampe á la creme

Honningbagte rodfrugter

Blomkålssalat med æble og nødder

Salat af kål, kikærter og feta

Brød og smør 

 

Dessertanretninger

Ostenretning med kiks og hjemmelavet kompot

Blommetrifli med kanelcreme  

kr. 279,- pr. couv. 

 

 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk