Forside

FORÅRSMENU

 

FORÅRSMENU

Rillette af kylling med tomatcreme og syltet grønt, hertil brød

 

Kalveculotte med svampe og gulerødder samt flødesauce og dagens kartoffelret, 
hertil frisk salat med ærter og asparges à part

 

Panna cotta af økologisk fløde og kærnemælk, toppet med rabarber, hvid chokolade og puré

 

kr. 285,- pr. couv. 

 

 

FORÅRSBUFFET

Kolde anretninger

Røget makrel med syltet grønt
Rejer med grønne asparges og hjemmerørt kryddermayo
Rilette af kylling med grovkornet sennepsdressing
Kalvecarpaccio med økologisk dansk ost og hjemmelavet pesto

 

Lune anretninger og tilbehør 

Fiskefrikadeller (af dansk fisk) med tatarsauce
Mørbrad af gris i bacon
Honningbagte gulerødder
Friske salater, brød og smør

 

Dessertanretninger

Lækre oste med kiks og hjemmelavet kompot
Hvid chokolademousse med rabarber topping  

 

kr. 285,- pr. couv. 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk