Forside

Information om Coronavirus - COVID19- opdateret 6/4 - opdateres løbende

 

Vi følger naturligvis løbende de officielle anbefalinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne tæt, og vil her på siden holde vores kunder opdateret.

Der er som bekendt nu fra myndighedernes side udstedt forbud mod forsamlinger på over 10 personer. Ligesom restauranter er pålagt at holde lukket foreløbigt frem til og med 10/5-20

 

Pr. dags dato betyder dette:

 

Restaurant Papegøjehaven holder lukket for alle arrangementer inkl. vores Papegøjefrokost

fra og med søndag den 15/3 og foreløbigt til og med søndag  den 10/5-20

Alle vore medarbejdere er sendt hjem.

Vi træffes foreløbig indenfor vores normale kontoråbningstid på telefonen på hovednummeret 98125499 eller på hovedmailen restaurant@papegojehaven.dk hvor vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

 

KONFIRMATIONER

Vi har rigtig mange henvendelser i forhold til udsættelse af konfirmationer i øjebllikket og vi kan oplyse vores kunder som har reserveret hos os at vi som udgangspunkt lader reservationen stå på den oprindelige dato indtil vi hører fra jer. Skriv gerne en mail til os når i kender den nye dato, og så vil vi svare jer så hurtigt som muligt om vi kan flytte reservationen til den nye dato.

Har du ikke reserveret ved os i forvejen vil vi naturligvis gerne forsøge at hjælpe dig/jer også. Send os en mail på restaurant@papegojehaven.dk med jeres ønsker, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt - eller giv os et ring på 98125499

 

I forhold til ændringer/annullering af allerede bestilte arrangementer i Papegøjehaven henholder vi os til HORESTAS afbestillingskotymer som er tilgængelige her på siden - se mere her med mindre arrangementet på ændrings/annulleringstidspunktet ligger i en periode hvor der er udstedt et decideret forbud som umuliggør afholdelse af arrangementet. Vi opfordrer vores kunder til at kontakte os og så finder vi sammen en god løsning for begge parter.

 

 

Har du købt billet til arrangementer i AKKC bedes du følge med på AKKC´s hjemmeside og/eller på sociale medier

 

Læs mere her på AKKC´s hjemmeside

 

Følg sundhedsstyrelsens anbefalinger her:
www.sst.dk/corona

 

Giver ovenstående anledning til spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Denne side opdateres løbende.

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk