Forside

JULEBUFFET 2019

-ud af huset

 

JULEBUFFET A

-”den traditionelle”

 

Forret

Marineret sild, karrysalat, rugbrød og smør

 

Koldeanretninger fra buffet

Gravad laks med dild-dressing

Bagt torsk med bacon, sauce tatar og ærtepuré

Andebryst med krydret æblekompot

Roastbeef med relish og rygeost

 

Lune anretniger og tilbehør

Pandestegt rødspættefilet med grov remoulade

Tartelet med høns i asparges

Medisterpølse og glaseret skinke med vendsysselsk grønlangkål

Sennep, rødbeder, brød og smør

 

Dessert anretninger        

Ris à la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Oste med kiks og kompot

 

kr. 289,- pr. couv.

 

 

JULEBUFFET B

-”den utraditionelle”

 

Forret

Sprød lufttørret skinke på cremet salat af perlebyg og edamamebønner, samt sprøde crackers

 

Koldeanretninger

Tapas med postej, tigerrejer, marineret laks og røget tun med oliven og aioli    

Chili-/skinkemousse i rødbedewraps

Røget okseinderlår med semidried toamter og sauce tatar

Brød og smør

 

Lune anretniger

Mørbradbøf af gris i kokos-/karryceme

Rosastegt kalveculotte

Nøddestegte kartofler

Grønkålssalat (kold)

 

Desser anretninger

Tre lækre oste med koks og kompot

 3-lags chokoladekage med amarena-kirsebær

 

kr. 289,- pr. couv. 

 

 

NATMAD

Karrysuppe med hønsekød, ris og tomat, hertil brød

kr. 52,- pr. couv

-bemærk venligst at natmadssuppen samt brødet skal varmes

 

 

 

 

 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk