NYHED! - Take-Away - kan bestilles indtil og med den 22. december (sidste afhentningsdag er den 22. december)
Ideel til at holde julefrokost sammen - eller hver for sig
KLASSISK JULEBOKS - "SAFE TO-GO"
Forudbestilles SENEST DAGEN FØR og afhentes i AKKC's forhal efter aftale
Pakket i engangsemballage til 2 personer (Min. bestilling 2 personer)
(Ved min. 30 personer frit leveret i 9000-området)
Kolde specialiteter:
Dagens sild og hjemmelavet karrysalat
Sylte
Sennep og hjemmesyltede rødbeder
Marineret laks med rødløgscreme
Rejer og mayonnaise
Hønsesalat
Økologisk smør
Rugbrød (i pose)
Varm-selv i microovnsbakke
Vendsysselsk grønlangkål og medisterpølse
Ris á la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Pr. person kr. 164,-
JULETAPAS BOX "SAFE TO GO"
Forudbestilles SENEST DAGEN FØR og afhentes i AKKC's forhal efter aftale
Pakket i engangsemballage til 2 personer (Min. bestilling 2 personer)
(Ved min. 30 personer frit leveret i 9000-området)
Julesild i mørk øl med grovkornet sennepscreme og øko æg
Varmrøget laksemousseline på grønkål og hasselnød
Rødbedewrap med roast og røget chiliost
Rillette med creme af butternut squash
Skinke og pølse fra Rævhede med grillede løg
Andelår i kraftig rødvin med svesker og kanel (lun selv)
Dansk ost med hjemmelavet kompot
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Rugbrød, couvertbrød og smør
Pr. person kr. 235,-
Allergi- og specialkost tilbydes - mod gebyr.
_____________________________________
Minimum 10 personer
Starter:
Sild, karrysalat, rugbrød og smør
Kolde anretninger:
Marineret laks med rødløgscreme
Hjemmelavet rejesalat
Pølser og skinke med marinerede hvidløg
Wraps med roast, krydderost og kål
Varme anretninger:
Pandestegt rødspættefilet med grov hjemmerørt remoulade
Tartelet med høns i asparges
Medisterpølse og hamburgerryg
hertil vendsysselsk grønlangkål
Tilbehør:
Sennep, rødbeder, brød og smør
Dessert:
Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce
Udvalg af oste med kiks og hjemmelavet kompot
Pr. person kr. 295,-
____________________________
Minimum 10 personer
Starter:
Wrap med varmrøget laks, tomatcreme og marineret kål
Kolde anretninger:
Fisketapas med marineret fisk, postej og rejer
hertil hjemmerørt mayonnaise og citron
Nordjysk charcûteri, hjemmelavet rillette og salami
Hertil sylt, oliven og diverse tilbehør
Brød og smør
Varme anretninger:
Dansk kylling med persille og citron
Rosastegt kalveculotte
Æbleglaserede gulerødder
Tilbehør:
Kålsalat med tranebær og valnød
Dessert:
Tre lækre oste med kiks og kompot
Mandeltærte med vanilje-cremefraiche og kirsebær
Pr. person kr. 295,-
Dampet torsk i sesamvinaigrette serveret på creme af sweet potato
toppet med sprøde chips, hertil brød og smør
Andebryst med nøddestegte kartofler og citron- og estragonsky,
hertil æbleglaseret gulerod og langtidsbagte selleri samt kålsalat á part
Chokoladekage med svesker i mørk rom, kirsebærpuré
og kærnemælks-is fra Ryaa Mejeri
Pr. person kr. 295,-
____________________________________
Hjemmelavet suppe med brød
Pr. person kr. 60,-
bemærk! Suppen leveres kold og skal lunes inden servering
Restaurant Papegøjehaven