Forside

 JULEMENUER 2020

- ud af huset

 

 

NYHED!

 

JULETAPAS BOX "SAFE TO GO"

Ideel til at holde julefrokost sammen - eller hver for sig

 

Forudbestilles og afhentes fredag/lørdag/søndag i AKKC's forhal efter aftale

Pakket i engangsemballage til 2 personer (Min. bestilling 4 personer)

(Ved min. 30 personer frit leveret i 9000-området) 

 

Julesild i mørk øl med grovkornet sennepscreme og øko æg

Varmrøget laksemousseline på grønkål og hasselnød

Rødbedewrap med roast og røget chiliost

Rillette med creme af butternut squash

Skinke og pølse fra Rævhede med grillede løg

Andelår i kraftig rødvin med svesker og kanel (lun selv)

Dansk ost med hjemmelavet kompot

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Rugbrød, couvertbrød og smør

 

Pr. person kr. 235,-


Allergi- og specialkost tilbydes - mod gebyr.

 

_____________________________________

 

Julebuffet A - den traditionelle

Minimum 10 personer

 

Starter:
Sild, karrysalat, rugbrød og smør

 

Kolde anretninger:

Marineret laks med rødløgscreme

Hjemmelavet rejesalat

Pølser og skinke med marinerede hvidløg

Wraps med roast, krydderost og kål

 

Varme anretninger:

Pandestegt rødspættefilet med grov hjemmerørt remoulade

Tartelet med høns i asparges

Medisterpølse og hamburgerryg
hertil vendsysselsk grønlangkål

 

Tilbehør:

Sennep, rødbeder, brød og smør

 

Dessert:

Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

Udvalg af oste med kiks og hjemmelavet kompot

 

Pr. person kr. 295,-

 

 ____________________________

 

Julebuffet B- den utraditionelle 

Minimum 10 personer

 

Starter:

Wrap med varmrøget laks, tomatcreme og marineret kål

 

Kolde anretninger:

Fisketapas med marineret fisk, postej og rejer

hertil hjemmerørt mayonnaise og citron

Nordjysk charcûteri, hjemmelavet rillette og salami

Hertil sylt, oliven og diverse tilbehør

Brød og smør

 

Varme anretninger:

Dansk kylling med persille og citron

Rosastegt kalveculotte

Æbleglaserede gulerødder

 

Tilbehør:

Kålsalat med tranebær og valnød

 

Dessert:

Tre lækre oste med kiks og kompot

Mandeltærte med vanilje-cremefraiche og kirsebær

 

Pr. person kr. 295,-

 

 ____________________________

 

Julemenu - 3 retter

Dampet torsk i sesamvinaigrette serveret på creme af sweet potato

toppet med sprøde chips, hertil brød og smør

 

Andebryst med nøddestegte kartofler og citron- og estragonsky,

hertil æbleglaseret gulerod og langtidsbagte selleri samt kålsalat á part

 

Chokoladekage med svesker i mørk rom, kirsebærpuré

og kærnemælks-is fra Ryaa Mejeri

 

Pr. person kr. 295,-

 

 ____________________________________

 

Natmad

Hjemmelavet suppe med brød

Pr. person kr. 60,-

 

bemærk! Suppen leveres kold og skal lunes inden servering

 

 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk