Forside

JULEBORD 

-Julebuffet, aften 2019

 

Forret, serveret ved bordet         

Marineret sild med karrysalat, rugbrød og smør

 

Fra buffet    

Udvalg af sild med kapers, løg og æg

Fade med lækre fiskespecialiteter og laks

Rejer med citron og hjemmelavet mayo

Sylte og kogt flæsk med sennep og rødbeder

Tapas-bræt med syltede specialiteter og garniture

Andebryst med krydret æblekompot

Tatar med rå æggeblomme

Klassisk hønsesalat

Brød, smør og krydderfedt

 

Lune anretniger og tilbehør

Stegt rødspættefilet med hjemmelavet grov remoulade

Svinekam med sprød svær og rødkål

Glaseret skinke med vendsysselsk grønlangkål

Medisterpølse og frikadeller med stuvet hvidkål

Æbleflæsk og blodpølse

Oksetykstegsfilet

Brunede kartofler

Årstidens salat

Sennep, rødbeder og kanelsukker

 

Dessert        

5 slags ost med hjemmelavet kompot og kiks

Ris a la mande med kirsebærsauce

Nødder, knas og frugt        

                     

kr. 328,- pr. couv på hverdage i eget lokale

kr. 364,- pr. couv. i weekenden i eget lokale 

 

 

NATMAD

Karrysuppe med hønsekød, ris og tomat, hertil brød

kr. 60,- pr. couv

 

 

 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk