-ud af huset
Menuer min. 12 kuverter - buffet minimum 15 kuverter
kr. 275,- pr. couv.
kr. 315,- pr. couv.
kr. 275,- pr. couv.
Appetizer, serveret
Klassisk rejecocktail med brød og smør
Buffet
Kolde anretninger
Laksepostej med marineret kål og krydderurtedressing
Tunmousse med rødløg
Snackbræt med grøntsager, guacamole og hummus
Rillette af gris med grovkornet sennepscreme
Perlespelt med piment, persille og purløg
Råkost af spidskål, gulerod, soltørrede tranebær og kerner
Lune anretninger
Hjemmelavede fiskefrikadeller med grov remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Mørbradbøf med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat
Kalvefilet og flødekartofler med porre og hvidløg
Brød og smør
Dessert
Dessertkage og trifli i små glas
kr. 300,- pr. couv.
Appetizer, tallerkenanrettet
Blomkåls-creme med lufttørret skinke og tomatkompot
Kolde anretninger
Citronmarineret laks med kapers og krydderurtedressing
Wraps med røget ørred og tomatcreme
Hjemmelavet hønsesalat med ananas og bacon
Kalvecarpaccio med soltørret tomat og pesto
Hjertesalat med ærter og forårsløg i caesardressing
Chunky melonsalat med sød chili og feta
Lune anretninger og tilbehør
Dagens fangst af fisk ”en papilotte”
Marineret kylling i citron og urter med tatarsauce
Filet af gris stegt med laurbær
Lækker mør dansk Gastro-kalv i skysauce og urter
Smørstegte kartofler
Brød og smør
Dessert
Små hjemmelavede kager og desserter i glas
kr. 300,- pr. couv.
Ønskes justeringer i menuerne, pålægges et gebyr på kr. 12,- pr. couvert, hertil kommer evt. ændringer i råvarepriser.
Ønskes specialretter til personer med allergener kan dette medføre en merpris.
Karrysuppe med hønsekød og ris
kr. 58,- pr. couv.
Fyldte pandekager m/okse- og kylling fyld, hertil grøn salat og tzatziki
kr. 69,- pr. couv.
Frikadeller med kold kartoffelsalat
kr. 65,- pr. couv.
Praktisk info om mad ud af huset
Restaurant Papegøjehaven