Forside
«
»
2.%20Sommerdessert%20med%20marengs.jpg
3.%20Braiserret.jpg
4.%20Tapasbr%E6t%20juni%202019%204.jpeg
5.%20Rimmet%20torsk%20p%E5%20sort%20fad.jpg
8.%20Stege%20og%20tilbeh%F8r.jpg

NYTÅR 2020

 

NYTÅRSMENU - 3 eller 4 retter

-ud af huset, afhentning 31/12 senest kl. 18.00 ( ingen levering)

 

 

Forret no.1.  – serveret fra fad som social 

  • Pocheret torsk med sesammarinade og Pok Choi 

  • Stegt jomfruhummer med krydderurtesalat og lime 

  • Krabbekød rørt med skalotter, mango og chili  

  • Brød og smør 

Forret no. 2. – tre små ”apetizere” fra fad (velkomst-snack?) 

  • Pumpernikkel med andeleverparfait og syltede rødløg 

  • Confiteret dansk Gastro-kalv på groft rugbrød med sennepscreme og agurke-relish 

  • Lille blinis med sellericreme og sprød lufttørret skinke fra Rævhede  

Hovedret (termokasse): 

  • Helstegt oksemørbrad – kartoffelkompot med valnød og rygeost – æbleglaseret gulerod – ristede svampe – Sauce Calvados 

Dessert – serveret fra fad som social  

  • Pocheret ananas i rom og varme krydderier – cheesecake med blodappelsin - lille Nytårsmåne med yuzu - peanutbar med kokos og karamel 

 

Pris pr. couv. (3 retter): Kr. 399,- 

Pris pr. couv. (4 retter): Kr. 463,- 

 

 

 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk