Forside
«
»
2.%20Sommerdessert%20med%20marengs.jpg
3.%20Braiserret.jpg
4.%20Tapasbr%E6t%20juni%202019%204.jpeg
5.%20Rimmet%20torsk%20p%E5%20sort%20fad.jpg
8.%20Stege%20og%20tilbeh%F8r.jpg

NYTÅR 2019

 

NYTÅRSMENU

-vælg 3 eller 4 retter

 

Forret no.1

-anrettet som social dinner 

Varmrøget helleflynder med capers- og rygeostecreme

Graved torskeloins og dild dressing

Rødtungepaupiette med soufflefars og tang

Chili/citrus marineret hummersalat

Hertil brød og smør med Mariager sydesalt

 

Forret no. 2

-tallerkenanrettet

Perlehøneterrin med calvados i palmekål med hybenkompot tilsmagt med sauterne, hertil tynde ristede rugbrød med havsalt

 

Hovedret

-afhentes i termokasse

Helstegt kalvemørbrad med bagte rodfrugter/beder, hertil svampeterrin og

kartoffelroulade med bacon og krydderurter samt estragon-/dijon flødesauce og løg pickles

 

Dessert 

-anrettet som social dinner

Karameltærte med nøddedrys

Ananassalat med mynte

Skyr crème brûllé, brændte mandler og chokoladepynt

 

3 retter kr. 399,- pr. couv.

4 retter kr. 459,- pr. couv. 

 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk