Forside

RECEPTIONSMENUER

 

Vi gør opmærksom på at nedensående menuer er kalkuleret mængde- og prismæssigt ud fra,

at menuen ikke har karakter af et fuldt måltid, men at gæster kommer og går, at nogen spiser

og andre måske ikke spiser.

Gælder nedstående ikke for Deres arrangement, må der påregnes en merpris pr. couvert.

 

MENU 1 

-stående spisning, ankomst kl. 11.00-17.00 –dog max. 3 timer

 

Røget laksetatar med ristet rugbrød og kapersbær

Små croissanter med rejesalat

Sliders med kalveroastbeef og grøntsags salsa

Lun kyllinge-/grøntsagstærte

Lune oksekebab på spyd

Romaine-/hjertesalat

Blomkål-/æble-/radicchiosalat

Brød og smør

Nordjyske oste med kompot og kiks

Fromagekage på chokoladebund

 

kr. 209,- pr. couv.

 

 

MENU 2

-stående spisning, ankomst kl. 11.00-17.00 –dog max. 3 timer

 

Stenbiderrogn med rødløg og creme fraiche

Tortillas med laksesoufflé og hummerdressing

Sliders med kyllingebryst

Lun cottage pie

Lune vildtfrikadeller i svampesauce

Rustik salat med melon og kerner

Bulgur med soltørret tomat og løg

Brød og smør

Brieost med kompot og knækbrød

Mini kager/desserter

 

kr. 209,- pr. couv.

 

 

MENU 3

-siddende spisning, ankomst kl. 11.00-16.00 – dog max. 3 timer

 

Koriandermarineret laks med syltet rødløg og tomatcreme

Dampet kuller med grov sennepsvinaigrette

Lufttørret skinke med bønnesalat

Gravad okseinderlår med urter i soya og flødepeberrod

Lun farseret kyllingecuvette

Lun rosastegt kalveculotte hertil grønt efter årstiden

Revet blomkålssalat med ærter og solsikkekerner

Brød og smør

Udvalg af oste med kompot og kiks

Chokoladekage

 

kr. 269,- pr. couv.

 

 

MENU 4

-siddende spisning, ankomst kl. 11.00-16.00 – dog max. 3 timer

 

Laksepostej med marineret kål og citruscreme

Pocheret kulmule med rødbedehumus og guacamole

Kyllingesalat med pasta, bønner og majs i estragon-/dijondressing

Lun indbagt mørbrad af gris

Lun stegt oksetykstegsfilet med dagens kartoffel og skysauce

Perlebygsalat

Brød og smør

Osteanretning med nødder i sirup og kiks

Mazarintærte med bær og frugt hertil creme fraiche

 

kr. 269,- pr. couv.

 

 

MENU 5

-stående spisning, ankomst kl. 14.00-17.00 

 

Bruschetta med pesto og italiensk salami

Agurk med skinkemousse

Mini smørrebrød, efter kokkens valg

Nordjyske ostebjælker med kompot og knækbrød

 

kr. 108,- pr. couv.

 

 

MENU 6

-stående spisning, ankomst kl. 14.00-17.00

 

Butterdejssnegle med tapenade el. pesto

Humus og grøntsagssalsa med sprødt rugbrød og snacks

Bagte ostestænger

Skåret frugt

 

kr. 84,- pr. couv.

 

 

MENU 7

-stående spisning, ankomst kl. 14.00-17.00

 

Grøntsagsstave og sprøde crackers med salsa, guacamole og bønnehumus

Kærnemælks panna cotta med puré

2 slags mini kager

 

kr. 74,- pr. couv.

 

 

DIVERSE
Presset mini sandwich pr. stk. kr. 18,-

Pindemad, pr. stk. kr. 18,-

Bruschetta med salami/skinke, pr. stk. kr. 24,-

Mini croissant med salat pr. stk. kr. 28,-

Slider med fyld, pr. stk. kr. 32,-

½ grovbolle med pålæg pr. stk. kr. 32,-

Sandwichstykke lille, pr. stk. kr. 39,-

Sandwichstykke stor, pr. stk. kr. 49,-

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk