Forside
«
»
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Vintermenu

- december, januar og februar

3 retter - min 12 couverter

 

 

Marineret laks med krammet kål og wasabicreme,
hertil brød og smør
 

Oksecuvette med rødløg og selleri,
hertil smørstegte kartofler og pebersauce

Chokoladekage med is og abrikos-kompot

 

Pr. couvert kr. 356,-

 

 

Vinterbuffet

min. 15 couverter

 

Kolde anretninger
Marineret laks med wasabi-creme
Wrap med dagens fisk og chili-creme
Pølsefad med sylt og oliven
Rillette med grov sennepscreme

Lune anretninger
Simre-ret af mørt oksekød med rødder og svesker i kraftig skysauce
Mørbradbøf (af gris) med bløde løg
Tilbehør: Kålsalat med nødder og tranebær
Letrøget æbletzatziki
Brød og smør

Dessertanretninger
Ost med kiks og kompot
Lille trifli med abrikos og flødeskum 

 

Pr. couvert kr. 356,- 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk