Forside

VINTERMENU

-ud af huset i december, januar og februar

 

VINTERMENU

3-retter

Røget inderlår af gris på honning-dijoncreme med sprød crûdité, brød og smør

 

Kylling fra Rokkedahl med ristede svampe og bagte løg, serveres med kartoffelterrin med ost og sherry-sauce

 

Nøddetærte med bærpuré, kærnemælks-is og sprød chokolade

 

kr. 279,- pr. couv. 

 

 

VINTERBUFFET

Kolde anretninger

Pocheret kuller med rejer og sauce tatar

Sprøde snacks med rødbedehumus

Roast med grønkålspesto og hasselnød

Spinat-wraps med ostecreme og skinke

 

Lune anretninger

Vildt-frikadeller med svampecreme og kartoffelterrin med ost

Skindstegt kylling og årstidens salater

Udvalg af brød og smør

 

Dessert anretninger

Dansk ost med kiks og kompot

Kirsebær-/chokolademousse med karamelskum

 

kr. 279,- pr. couv. 

 

KONTAKT INFORMATION

 

Restaurant Papegøjehaven
Europa Plads 4
9000 Aalborg
Telefon: 98 12 54 99
E-mail: restaurant@papegojehaven.dk